mandag, 15 juli 2024 08:26

Kranglekjerring i Hønefoss

Skrevet av

Politiet måtte rykke ut til et serveringssted i Hønefoss hvor en kvinne kranglet med alle gjestene og var et ordensproblem. Hun ble bortvist fra sentrum til kl 08.00 dagen etter, men var tilbake to ganger etter det. Hun ble derfor anmeldt for brudd på pålegget hun fikk om å holde seg borte fra sentrum.

mandag, 15 juli 2024 07:48

Kong Charles planlegger besøk til Australia og Samoa

Skrevet av

Kong Charles og dronning Camilla drar på statsbesøk til Australia og Samoa i oktober. Programmet blir redusert av hensyn til kongens helse.

Luis de la Fuente har knapt tråkket feil siden han ble ansatt som spansk landslagssjef. Søndag ledet han rødtrøyene til en historisk fjerde EM-tittel.

mandag, 15 juli 2024 07:28

MandagsQuiz

Skrevet av

Hei igjen! Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Donald Trump ble sneiet av et skudd, mens en mistenkt Trump-skytter og en publikummer er drept og en tredje person kritisk såret, opplyser lokale myndigheter.

søndag, 14 juli 2024 09:03

Utga seg for politi

Skrevet av

En mann i 20-årene forsøkte å komme innn på et utested i Hønefoss ved å utgi seg for å være politi som drev med id-kontroll. Like etter kom det virkelige politiet og viste bort mannen fra utestedet.

søndag, 14 juli 2024 08:59

Slagsmål på Søndre Torg

Skrevet av

Ved halv firetiden søndag morgen fikk politiet melding om slagsmål på Søndre Torg i Hønefoss. En person ble sparket i magen og fikk smerter. Gjerningspersonen stakk fra stedet. Fornærmede vil anmelde saken.

søndag, 14 juli 2024 08:55

Kranglefant arrestert

Skrevet av

Natt til søndag ble en mann i 30-årene bortvist fra Hønefoss sentrum. Han hadde vært kranglete på et utested. Litt etter var han tilbake i sentrum og fikk en siste sjanse av politiet til å holde seg unna. Men en times tid senere var han der igjen. Denne gangen ble han fraktet til Drammen og arresten.

søndag, 14 juli 2024 08:47

MC utfor i Hønengata

Skrevet av

Natt til søndag skled en motorsykkel utfor veien i Hønengata. Politi og ambulanse rykket ut til stedet, men det var minimalt med skader på fører som ble tatt med av ambulansen for en sjekk. En kamerat tok hånd om motorsykkelen.

lørdag, 13 juli 2024 22:32

Fyllekjører tatt ved Norderhov

Skrevet av

Lørdag kveld kontrollerte politiet en personbil ført av en mann i 50-årene. Mannen mistenkes for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Han ble fremstilt for prøvetaking og anmeldes for forholdet.

lørdag, 13 juli 2024 09:52

Gassalarm på Grand hotell

Skrevet av

Natt til lørdag ble det meldt om at to gjester på Grand hotell hadde følt seg dårlige og trodde det var en gasslekkasje på stedet.
Nødetatene rykket ut til stedet og hotellet ble evakuert, men det ble ikke funnet noe gass eller lekkasje og ikke funnet ut hvorfor gjestene følte seg dårlige. Gjestene fikk returnere til rommene sine.

lørdag, 13 juli 2024 09:48

LørdagsQuiz

Skrevet av

Her er lørdagens spørsmål. Svarene er nederst på siden.

En kvinne i 40-årene må i slutten av august møte i retten tiltalt for sadistisk mishandling av ektemannen gjennom flere år i parets hjem i Vestfold.

Her er en liste over eiendommer som ble overdratt den siste uken.

Selskapet VOW Green Metals bygger et av Europas største produksjonsanlegg for biokarbon i Hønefoss. Med norsk kompetanse og tradisjoner både innen skogvirke- og treforedlingsindustri i samarbeid med metallurgisk industri, vil biokarbon redusere utslipp i smelteverksindustrien. Finansiering fra DNB og Eksfin på 344 millioner kroner har vært avgjørende for gjennomføringen av prosjektet.

fredag, 12 juli 2024 10:12

FredagsQuiz

Skrevet av

Her er fredagens pørsmål. Svarene er nederst på siden.

Frankrike gjør klare sikkerhetsgrep til Paris-OL. Landets forsvar settes i sving og skal bistå politiets styrke på 45.000 betjenter.

En kvinne i 30-årene er dømt til 32 dagers fengsel for å ha kjørt bil med 2,56 i promille. Det regnes som skjerpende at hun var på vei for å hente barna sine.

Både verdenskjente artister og forretningsfolk er invitert i Anant Ambanis overdådige, indiske bryllup, som finner sted denne helgen.

fredag, 12 juli 2024 08:17

Husk dette til elbil-ferien

Skrevet av

Her er tipsene du trenger for en vellykket elbil-ferie – både hjemme, på hytta og på veien.

torsdag, 11 juli 2024 14:17

Svensk par dømt for utnyttelse av bærplukkere

Skrevet av

En mann og en kvinne er dømt til to og et halvt års fengsel for grov menneskeutnyttelse. De har ifølge dommen utnyttet thailandske bærplukkere.

torsdag, 11 juli 2024 14:13

Burkina Faso vil forby homofili

Skrevet av

Det vestafrikanske landet Burkina Fasos militærjunta ønsker å kriminalisere homofili i landet. Flere afrikanske land har vedtatt lignende lover det siste året.

torsdag, 11 juli 2024 14:10

Seksåring alvorlig skadet i hundeangrep i Ringsaker

Skrevet av

En gutt på seks år framstår som alvorlig, men ikke livstruende skadet å ha blitt bitt av en hund ved Furnes ungdomsskole i Ringsaker i Innlandet.

torsdag, 11 juli 2024 10:47

Milliontall for TV 2 da England tok seg til EM-finale

Skrevet av

EM-semifinalen mellom England og Nederland ga ny seertopp i årets mesterskap. På det meste lokket dramaet til seg over 1 million seere.

torsdag, 11 juli 2024 08:37

Kevin Bakken med nytt firma

Skrevet av

Kevin Wanpake Bakken har startet opp Teknisk Service & Assistanse AS på Jevnaker. Kapitalen er kr 30.000 og Bakken er styreleder og daglig leder.

torsdag, 11 juli 2024 08:33

Ny rådgiver i Hole

Skrevet av

Amenti Media AS er registrert med 30.000 i kapital. Styreleder og daglig leder er David Viet Do Dai.
Formål: Bedriftsrådgivning og konsultering innen salg, markedsføring og
design.

torsdag, 11 juli 2024 07:50

TorsdagsQuiz

Skrevet av

Her er vi igjen med nye spørsmål. Svarene finner du nederst på siden.

torsdag, 11 juli 2024 07:41

Knakk nakken på nærgående måke

Skrevet av

Politiet vil gjennomgå videoopptak for å finne identiteten på en mann som knakk nakken på en nærgående måke utenfor Burger King i Stavanger natt til torsdag.

Side 1 av 197

Andre saker å lese

Ekstatisk De la Fuente etter historisk EM-triumf: – Jeg visste at spillerne trod…

15-07-2024 Sport NTB - avatar NTB

Ekstatisk De la Fuente etter historisk EM-triumf: – Jeg visste at spillerne trodde på meg

Luis de la Fuente har knapt tråkket feil siden han ble ansatt som spansk landslagssjef. Søndag ledet han rødtrøyene til en historisk fjerde EM-tittel.

Les mer i RingeriksAvisa

MandagsQuiz

15-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Hei igjen! Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

Donald Trump sneiet av skudd – to andre drept og en kritisk såret på valgkampmøt…

14-07-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Donald Trump sneiet av skudd – to andre drept og en kritisk såret på valgkampmøte

Donald Trump ble sneiet av et skudd, mens en mistenkt Trump-skytter og en publikummer er drept og en tredje person kritisk såret, opplyser lokale myndigheter.

Les mer i RingeriksAvisa

Utga seg for politi

14-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

En mann i 20-årene forsøkte å komme innn på et utested i Hønefoss ved å utgi seg for å være politi som drev med id-kontroll. Like etter kom det virkelige...

Les mer i RingeriksAvisa