onsdag, 29 mai 2024 14:34

To barn skadet i huske-ulykke i barnehage i Roa

Skrevet av
To barn ble skadet i en ulykke med denne husken i en barnehage i Lunner onsdag. To barn ble skadet i en ulykke med denne husken i en barnehage i Lunner onsdag. Foto: Terje Bendiksby / NTB

To barn er skadet i en ulykke med en huske i en barnehage i Roa i Lunner kommune. Begge var bevisst etter ulykken, opplyser politiet i Innlandet.

– To barn på henholdsvis tre og fire år er skadet etter at en stropp til en huske løsnet. Det ene er kjørt til Gjøvik sykehus. Det andre er fløyet til sykehus, opplyser politiet.

Politiet vet foreløpig ikke hvor alvorlig skaden er, men presiserer at barna var ved bevissthet. Foreldrene er varslet om saken. Politiet har undersøkt stedet og skal etterforske saken.

Husken var ifølge politiet kontrollert og godkjent sommeren 2023. Den skulle ha neste kontroll i sommerferien til barnehagen i 2024.

– Politiet har ingen kommentar til det tekniske på husken, heter det i politiloggen.

Lunner kommune har satt kriseledelse etter ulykken.

– Kriseteamet er nå i barnehagen. Disse vil være tilgjengelige for å følge opp barn, personell og foresatte, heter det i en oppdatering på kommunens nettside.

Sist redigert onsdag, 29 mai 2024 15:52

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa