fredag, 12 juli 2024 09:46

Sønnen til Asias rikeste mann gifter seg i overdådig bryllup

Skrevet av
Anant Ambani, sønnen til Asias rikeste mann, sammen med sin kommende brud Radhika Merchant, poserer på en av festene i forkant av helgens ekstravagante bryllupsfest. Anant Ambani, sønnen til Asias rikeste mann, sammen med sin kommende brud Radhika Merchant, poserer på en av festene i forkant av helgens ekstravagante bryllupsfest. Foto: Rajanish Kakade / AP / NTB

Både verdenskjente artister og forretningsfolk er invitert i Anant Ambanis overdådige, indiske bryllup, som finner sted denne helgen.

29 år gamle Anant Ambani gifter seg med kjæresten Radhika Merchant (29). De to har vært sammen i flere år og gifter seg i det som har blitt omtalt som årets bryllup.

Feiringen finner sted på Jio World Convention Center i Mumbai, som også eies av familien Ambani. Bryllupsfesten pågår i fire dager med en tradisjonell hinduistisk bryllupsseremoni fredag, etterfulgt av en storslått mottakelse gjennom hele helgen.

Blant artistene som skal opptre, er Rihanna og Justin Bieber. Blant navnene på gjestelisten, er de tidligere britiske statsministrene Tony Blair og Boris Johnson, Saudi Aramco-sjef Amin H. Nasser, Kardashian-familien, Adele, Lana Del Rey, Drake og David Beckham. Politiet omdirigerer også trafikken i området for å håndtere alle de tilstrømmende gjestene.

Det blir en kostbar seremoni, men brudgommens far, Mukesh Ambani, har nok å rutte med. Han regnes for å være Asias rikeste og verdens niende rikeste mann med en nettoverdi på 116 milliarder dollar, ifølge Forbes. Ambani eier også konglomeratet Reliance Industries, som gir en avkastning på 100 milliarder dollar årlig. Brudens far, Viren Merchant, eier selskapet Encore Healthcare.

Ambani-familien har allerede arrangert flere feiringer i forkant av bryllupet og disse har også vært stjernespekkede. I mars ble det holdt en tredagers fest for det vordende brudeparet med 1200 gjester, inkludert tidligere verdensledere, teknologimagnater og Bollywood-megastjerner, og opptredener av Rihanna, Akon og Diljit Dosanjh. Også teknologimilliardærene Mark Zuckerberg og Bill Gates deltok på festen.

I mai tok familien gjester med på et tredagers cruise fra Italia til Frankrike, som inkluderte Katy Perry som sang «Firework» og en opptreden av artisten Pitbull, ifølge medieoppslag.

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa