fredag, 09 desember 2016 07:51

Proppfullt hos Posten på Sundvollen

Skrevet av
Butikksjef Arnt Christoffer Weberg Schjong hos Spar, Post i Butikk på Sundvollen, oppfordrer folk til å hente pakkene, så det ikke hopper seg opp i hyllene. Butikksjef Arnt Christoffer Weberg Schjong hos Spar, Post i Butikk på Sundvollen, oppfordrer folk til å hente pakkene, så det ikke hopper seg opp i hyllene. Foto: Birger Morken / Posten

Hos Posten er det nå 300.000 pakker som venter på sin eier. Det proppfullt på Post i Butikk og Posten ber folk om å hente. På Sundvollen begynner det også å bli ganske fullt.

posten2
Hyllene fylles opp, og butikksjefen ber kundene hente pakkene raskt etter de har mottatt varsel. Her er Eirin Karlsen med Cornelia Celin Dahl (5) på armen. Bak: postansvarlig Marit Storsveen og butikksjef Arnt Christoffer Weberg Schjong. FOTO: Birger Morken / Posten

Black Friday og julehandel gjør desember til en travel tid for Posten. Over hele landet er postkontorene og Post i Butikk overfylte av pakker på vei til deg og meg. Og fram mot jul blir det enda fullere i hyllene.

- Akkurat nå venter over 300.000 pakker på sin mottaker landet over. Det er mange ganger flere enn vanlig. Kom og hent, oppfordrer pressesjef John Eckhoff i Posten Norge.

De aller fleste som venter ei pakke har lastet ned Postens sporingsapp og kan følge pakken til den er fremme. Da kan du også få et varsel om du befinner deg i nærheten av butikken der pakken ligger, noe som kan være kjekt i en hektisk førjulstid.

Posten Norge har økt lagringskapasiteten hos mange Post i Butikk ved å sette inn flere hundre ekstra hyller i butikkene. Likevel er det trangt.

Butikksjef Arnt Christoffer Weberg Schjong hos Sundvollen Post i Butikk ber kundene hente pakkene så snart de har mottatt varsel.

- Husk å ha med hentekode eller lapp. Når pakkene hentes raskt, får vi bedre plass. Det blir igjen lettere å finne pakker, og servicen og effektiviteten blir bedre, poengterer butikksjefen.

Gode tips for deg som skal hente eller sende:

  • Hent pakken så fort som mulig.
  • Ha hentelapp eller hentekode klar når det er din tur.
  • Husk legitimasjon om du skal hente en pakke som krever det.
  • Ha pakkene klare dersom du skal sende. Kjøp gjerne adressekort på nett. Husk riktig adresse og å bruke god emballasje.
  • Unngå rushtidene om morgenen og på ettermiddagen om du kan det.
  • Vær blid i køen. Det smitter på de andre og gjør ventetiden kortere.

Andre saker å lese

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

20-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

Med omhyggelig forsiktighet og en tikkende klokke monteres de urgamle dinosaurfossilene for å bli klare til åpning på Naturhistorisk museum i Oslo.

Les mer i RingeriksAvisa

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa