tirsdag, 13 februar 2018 12:02

"I hjertet av Norge"

Skrevet av
Vakre Ringerike Vakre Ringerike Flyfoto: Frank Tverran

Ringerike Næringsforening søker Ringerike kommune, alternativt Regionrådet for Ringeriksregionen, om 300.000 til en propagandafilm for Ringerike.

Filmen er solgt inn til Ringerike Næringsforening fra produksjonsselskapet som produserte «En bit av Norge/New Scandinavian Cooking». Sistnevnte samarbeider nært med TV2.

Det ble holdt et salgsmøte 15. november i fjor for Ringerike Næringsforening. Presentasjonen ble gitt av produksjonsselskapet Tellusworks.

Denne formen for innholdsmarkedsføring gjør at Tellusworks på forhånd kan love at TV2 vil kjøpe og sende programmene. Det er det ikke sikkert en annen produsent kan garantere, og dermed bortfaller muligheten til legge ut en slik jobb på anbud.

Produksjonskostnaden er anslått til 1 - 1,2 mill kroner og Ringerike Næringsforening tenker seg at Ringerike kommune eller Regionrådet bidrar med kr 300.000, Buskerud fylkeskommune med 200.000, bankene med kr 300.000 og bedrifter og næringsaktører med kr 400.000,-

Tilsammen er det snakk om en 90 minutters dokumentar hvor Ringeriksbanens historie og framtidige betydning vil stå sentralt. Denne tematikken og timingen mener Ringerike Næringsforening vil virke naturlig fremmende og «argumenterende» inn i prosessen mot regjeringens videre håndtering av fellesprosjektet Ringeriksbanen/E16, frem mot investeringsbeslutning i 2019.

Regionrådet behandler saken i sitt møte 21. februar.

Andre saker å lese

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa