Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(2 Stemmer)
Ingvill Hågensen. Arkivfoto fra en tidligere kamp Ingvill Hågensen. Arkivfoto fra en tidligere kamp Foto: Frank Tverran

Ingvill Hågensen sikret tre poeng for Hønefoss BK da Grand Bodø ble slått 3-2 i 1. divisjon kvinner søndag. Silje Bekkåsen Nyhagen scoret to ganger.

silje nyhagen
Silje Nyhagen (Arkivfoto: Frank Tverran)

Hønefoss BK tok ledelsen ved Nyhagen etter 21 minutters spill, og 25-åringen scoret sitt andre mål i kampen da hun gjorde 2-0 etter 39 minutter. Hønefoss BK-angriperen står med fem mål denne sesongen. Etter halvspilt kamp var stillingen 2-0 til Hønefoss BK.

Sju minutter etter hvilen reduserte Grand Bodø ved innbytter Andrea Holmstrøm, og i samme minutt scoret innbytter Ingeborg Anette Nordheim. Hun ble byttet inn kun seks minutter før. Hågensen scoret det avgjørende målet for Hønefoss BK åtte minutter før slutt.

Grand Bodøs Andrea Holmstrøm fikk gult kort.

Hønefoss BK har tolv poeng og Grand Bodø sju poeng etter søndagens oppgjør.

134 tilskuere fikk med seg kampen.

Grand Bodø møter Amazon Grimstad 30. mai, og Hønefoss BK spiller neste kamp mot Kaupanger to dager senere.