lørdag, 10 august 2019 09:40

Løland nr 15 under EM for menn junior

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Løland nr 15 under EM for menn junior Foto fra Saarland Trofeo 2019

Under fredagens fellesstart for Menn Junior under Europamesterskapet i landeveissykling i Almaar var det et svært sterkt norsk lag som stod på startstreken.

Det norske laget bestod av: Sakarias Løland (Ringerike SK), Vegard Stokke (Glåmdal SK), Johannes Staune-Mittet (Lillehammer CK), Dennis Gråsvold (Grenland SK), Tord Gudmestad (Stavanger SK) og Oskar Myrestøl Johansson (Grimstad SK).

Løypa gikk i en runde på 11,5 km og det skulle sykles 10 runder i den krevende løypa. Regnet hadde avtatt, men veien var fortsatt våt og glatt. På grunn av den svært tekniske løypa, ble det stor fart og mye kamp om å holde seg fremme i feltet. Det var flere velt og punkteringer og dermed ble det et utskillelsesløp. Da det var tre runder igjen av rittet var det kun Gudmestad og Løland som var igjen i hovedfeltet. Ute på runden punkterte Gudmestad og dermed var det bare Løland som var igjen fra Norge i hovedfeltet, som stadig ble mindre. Foran feltet var det en gruppe på syv ryttere som klarte å holde avstanden ned til hovedfeltet. Rett før siste runde rykket Andrii Ponomar fra Ukraina og holdt avstanden ned til de andre utbryterne. Dermed vant Ponomar rittet foran Maurice Ballerstedt Tyskland og Andrea Piccolo fra Italia. Løland kom inn med hovedfeltet og ble nr 15 totalt i rittet.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa