HBK vant toppkampen

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Ingvill Hågensen scoret det første målet for HBK Ingvill Hågensen scoret det første målet for HBK Arkivfoto: Frank Tverran

Fløya ga fra seg poeng for første gang siden 25. august med 1-2 for Hønefoss BK i 1. divisjon kvinner i fotball for kvinner søndag.

Hønefoss BK tok ledelsen da Ingvill Hågensen scoret etter ett kvarter av andre omgang. Målet gjør at 24-åringen står med seks scoringer denne sesongen. Åtte minutter før slutt scoret innbytter Kristine Grønvold for Hønefoss BK. To minutter senere reduserte innbytter Mona Karin Ophus-Johannessen til 1-2 for Fløya. Hun ble byttet inn bare fem minutter før.

Før møtet med Hønefoss BK hadde Fløya vunnet fire kamper på rad.

Silje Bekkåsen Nyhagen (Hønefoss BK) og Amalie Kristine Lillevold Johnsen (Fløya) fikk begge gult kort.

150 tilskuere så toppkampen.

I neste runde skal Fløya møte Grand Bodø, og Hønefoss BK møter Grei.

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.