tirsdag, 04 mai 2021 11:42

Sexleketøy er for alle stunder - og mennesker

Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)

For mange er sexleketøy fortsatt et tabu, selv om alle statistikker og undersøkelser viser at det selges hjelpemidler og leketøy for for single menn og kvinner og par som aldri før.

Og det er ikke slik at det er en spesiell gruppe i samfunnet som kjøper mye mer enn andre. Du kan sannsynligvis finne en del statistikk over hvor i landet det kjøpes mest sexleketøy, men det avslører ikke noe særlig om sosial klasse, alder og segment som er mest engasjert i å kjøpe sexleketøy i fysiske butikker eller på nettet.

Alle typer menn og kvinner kjøper sexleketøy

Det kan hende du er litt overrasket over å høre at det er mennesker fra alle samfunnslag som kjøper leketøy. Både single menn og de i parforhold kan for eksempel kjøpe en fleshlight, og enslige kvinner og de i parforhold kjøper gjerne en klassisk vibrator. Selvfølgelig har ikke alle kjøpt sexleketøy, men faktum er at man ikke kan skjære alle over med en kam og si at noen typer mennesker aldri kjøper sexleketøy. Omvendt kan man heller ikke si at en bestemt type mennesker alltid kjøper sexleketøy.

Både et leketøy og hjelpemiddel

Alle mennesker kan ha nytte av å bruke sexleketøy til å utforske både seg selv og samlivet med en partner, eksperimentere med eller rett og slett bare for å oppnå en tvers igjennom fantastisk nytelse. Det kan dessuten være en fantastisk hjelpemiddel for å bevare i gnisten hos par som har vært sammen i mange år.

Faktisk forbinder noen alltid sex med sexleketøy og kan ikke forestille seg å ha det uten disse remediene. Og denne typen forbruker er nok også de som alltid holder et våkent øye etter om det kommer en oppdatering og en eventuell forbedring av et allerede eksisterende produkt de liker, slik at de kan kjøpe den nye utgaven når den blir tilgjengelig i butikken eller på nettet.

Sex er en privatsak

Det kan hende alt dette er helt nytt for deg, og det er egentlig ikke så rart. For sex er fortsatt en privatsak man ikke snakker så høyt om i det offentlige rom. Det er noe man har for seg selv eller sammen med partneren, og man snakker kun om sine egne seksuelle vaner med nære venner. Sexleketøy sendes ofte diskret via post eller pakkes anonymt på en annen måte, og det er egentlig ganske artig at det forholder seg slik. For det er selvfølgelig bare sunt å ha et aktivt sexliv og overhodet ikke noe man burde skamme seg over.

 

Sist redigert tirsdag, 04 mai 2021 11:45

Andre saker å lese

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

20-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

Med omhyggelig forsiktighet og en tikkende klokke monteres de urgamle dinosaurfossilene for å bli klare til åpning på Naturhistorisk museum i Oslo.

Les mer i RingeriksAvisa

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa