fredag, 20 august 2021 23:44

100.000 kroner til Hønefoss og Ringerike Rideklubb

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
100.000 kroner til Hønefoss og Ringerike Rideklubb Foto: Norges Rytterforbund

I 2019 inngikk Norges Rytterforbund og Gjelsten Holding AS ved Bjørn Rune Gjelsten den største samarbeidsavtalen Norges Rytterforbund noen gang har inngått. Over en periode på 10 år skal totalt 10 millioner kroner deles ut i form av 10 årlige stipend på 100 000 kroner. Det var Bjørn Rune Gjelsten som sammen med president i Norges Rytterforbund, Tore Sannum, som delte ut stipendet.

Mange gode søknader

I år fikk juryen, som bestod av Bjørn Rune Gjelsten, NRYFs visepresident Ingvild Østli og NRYFs generalsekretær Beate Heieren Hundhammer, nærmere 100 søknader til vurdering. Av mange gode søknader skulle 10 plukkes ut – og Hønefoss og Ringerike Rideklubb var blant de som nådde opp i år.

Klubben jubler

- Vi er kjempe glade for å få dette stipendet her, og dette betyr masse for utvikling av klubben, fasilitetene og anlegget vårt, så nå håper vi at vi kommer i mål med prosjektene våre, sier daglig leder i Hønefoss og Ringerike Rideklubb, Fernanda Zubillaga Nilsen.

Gjelsten vil belønne klubbenes innsats:

- Gjennom sitt engasjement innen ryttersporten, har Bjørn Rune Gjelsten sett hvilken innsats rideklubbene gjør – og han ønsker å støtte opp om den og belønne de som står på for sporten. Det er den store frivillige innsatsen som hedres, og nå, når vi har kommet dit at vi deler dette ut for andre år på rad kan vi allerede se at dette stipendet virker etter sin hensikt, det inspirerer og motiverer til utviklingen av sporten. Vi håper at Gjelsten Stipendet også bidrar til at andre ser hvordan ryttersporten er i ferd med å etablere seg om en av de virkelige store idrettene i Norge, slik den også er i mange andre land, sa NRYFs president Tore Sannum

Sist redigert lørdag, 21 august 2021 00:01
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa