Stortap for Ringerike Panthers

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Manglerud Star herjet med Ringerike og vant hele 7-0 i egen hall. Parker Bowles førte an med hattrick, mens Darien Craighead hadde to mål og to assist. Joachim Lunde Hermansen var også tomålsscorer.

Frisk Asker er fortsatt uten poengtap i eliteserien ishockey. Lørdag kom den tredje strake seieren med 4-2 borte mot Stjernen.

Stjernen tok ledelsen to ganger i egen hall, begge ved Austin Cangelosi, men Frisk vendte kampen i sin favør med tre scoringer i løpet av 2.19 minutter i slutten av 3. periode.

Mikkel Christiansen, Thomas Valkvæ Olsen og Hampus Gustafsson (straffe) sikret poengene for Frisk. Felix Girard hadde scoret lagets første mål.

Vålerenga fikk sin første seier med 5-2 borte mot Lillehammer. Mål av Mika Partanen og Magnus Brekke Henriksen med 27 sekunders mellomrom i midtperioden ga gjestene en 3-1-ledelse de aldri ga fra seg.

Mesterligadeltaker Stavanger tok sin første seier for sesongen med 3-1 over Storhamar. Colton Beck scoret to av målene og hadde også assist på Dan Kissels 2-1-scoring i slutten av midtperioden.

Sparta måtte slite for å slå poengløse Grüner 2-0 på bortebane. Paulius Gintautas var eneste målscorer inntil Hans Kristian Jakobsson punkterte kampen i tomt bur rett før slutt.